Företagsuppgifter

Fyndbomben.se
Markproof AB (559139-6303)
Stationsgatan 18
69235, Kumla
Sverige

Allmänt

Villkor gäller för all försäljning via Fyndbomben.se

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Orderhantering

Vi packar och skickar alla order som läggs hos oss innan klockan 15:00 samma dag, bortsett från helgdagar. Detta innebär att du som kund kan förhålla dig till leveranstiderna nedanför givet att du placerat din order hos oss innan 15:00. Om du beställer av oss efter 15:00 så skickas den nästa arbetsdag. Vid eventuella förseningar så meddelar vi dig som kund.

Leverans

Vi erbjuder två olika fraktalternativ. Vi har i normala fall 2-4 dagars leveranstid vid billigaste fraktalternativet, men erbjuder även ett snabbare leveranssätt för 49 kr avgift (inkl moms). Skulle leveranstiden öka vid t.ex hög belastning så kommer information om detta ges. Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, som för närvarande är 150kr.

 

Följande leveranssätt finns tillgängliga att välja i kassan:

Postnords 1:a Klass Brev:

Detta kallas “Standard Frakt 2-4 dagar” i kassan och är fraktalternativet vi erbjuder till kostnad 29 kr för dig som kund. Det tar i regel 2-4 dagar för denna typ av leverans att komma fram. Ifall brevbäraren ej får plats med paketet i din brevlåda eller i ditt brevinkast så kommer de att ringa på dörren eller lämna en fysisk AVI-lapp som uppger vilket ombud du kan hämta ut din försändelse hos.

Postnords Varubrev:

Detta kallas “Expressfrakt 1-2 dagar” i kassan och kostar 49 kr för dig som kund. Detta tillägg ger dig en snabbare leveranstid som vanligtvis tar 1-2 arbetsdagar för Postnord att leverera. Ifall brevbäraren ej får plats med försändelsen i din brevlåda / ditt brevinkast så kommer paketet att lämnas utanför dörren eller hängas på ditt dörrhandtag.

Gratis Frakt:

Detta kallas “Gratis Frakt 2-4 dagar” i kassan och är tillgängligt för dig som handlat över 299 kr. Denna frakt skickas antingen som direkt hem till brevlådan enl. något av leveranssätten ovan!

Öppet Köp – 90 Dagar

Vi erbjuder öppet köp i 90 dagar. För att nyttja detta behöver varan du vill lämna tillbaka fortfarande vara i sin originalförpackning samt helt oanvänd. Du som kund behöver själv se till att varan kommer tillbaka till vårt lager, det vill säga stå för fraktkostnaden. När vi mottagit din leverans så kommer vi återbetala dig kostnaden för varan. Ifall du har fler frågor finns vi tillgängliga via mail på info@fyndbomben.se

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar, detta är lagstadgat. Men i vårt fall skiljer den sig inte från vårt “öppet köp – 90 dagar”. Så med andra ord har du 90 dagars öppet köp / ångerrätt hos oss!

Returer sker på din egen bekostnad förutom då varan du mottagit är defekt vid leverans eller om vi har packat fel vara till dig. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du skicka tillbaka din vara till oss.

Returvillkor

Fyndbomben ska, om det är under vår returpolicy, återbetala dig för din order så snart som möjligt, men senast inom 30 dagar efter det att produkten returnerats eller du informerar oss om att du vill återvända en tjänst. Du är skyldig att betala för returleverans av produkten. Fyndbomben betalar för att skicka ersättningsprodukter.

Du har inte rätt till Öppet Köp (90 dagar) om:

  • Produkten är använd
  • Försegligen av produkten har blivit bruten.

Du har inte öppet köp (90 dagar) om:

  • Du har haft sönder produkten på något sätt
  • Du slängt / kasserat delar av originalförpackningen eller varan

När du returnerar en produkt:

  • Du är skyldig att hålla produkten i samma skick som vid leverans.
  • Du får inte ha använt produkten, men du har rätt att undersöka det skick som produkten var i när den levererades. Om skada eller skada orsakas av en produkt under undersökningen, kvalificeras produkten inte för retur.

Privacy Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Force Majeure

Force Majeure såsom krig, omfattande arbetskonflikt, blockad, eldsvåda, miljökatastrof, allvarlig smittspridning eller annan omständighet som part inte råder över och som förhindrar part att fullgöra sina avtalsenliga skyldigheter befriar part från fullgörelse av dess skyldigheter. Sådan befrielse gäller under förutsättning att verksamheten inte heller kan bedrivas under tillfredsställande förhållanden. Motparten skall omedelbart underrättas om det föreligger omständigheter som kan föranleda tillämpning av denna bestämmelse.

Läs även på EU: s webbplats om tvistlösning http://ec.europa.eu/odr.